You Are Viewing

Live band

DSC_8107.JPGBarend

Barend Zoontjens (27) is de vaste pianist van BSUR. Hij studeert anno 2018 aan de academie voor muziekeducatie te Tilburg, waar hij ook woont. Barend is altijd met muziek bezig geweest. Ook is hij al een aantal jaren actief als pianodocent voor kinderen en was hij de vaste pianist bij restaurant La vie en rose in hartje Tilburg. Nu is hij de vaste begeleider van BSUR en lid van de band.

Bio Erik

Erik Graauwmans (35) is sinds januari 2017 de gitarist van de band van BSUR. In 2005 is hij, samen met zijn vrouw, een coverband begonnen. Mede door haar is hij een paar jaar later als gitarist bij een ander popkoor uit Breda aan de slag(gitaar) gegaan. Daarna volgde BSUR. Zijn gezin, muziek, plezier en hard werken staan voor hem voorop.

IMG-20180902-WA0000.jpgEricW

Eric Wehrmeijer (67) speelde basgitaar in meer dan tien bands. De meest bekende was Gruppo Sportivo, waar hij baste van 1976 tot 1979. Sinds een paar jaar woont Eric in Ulvenhout. Op de advertentie voor een bassist reageerde hij meteen. Vanaf het voorjaar van 2018 is Eric een vaste waarde als basgitarist bij popkoor BSUR.

Martin

Martin Wildeboer (65) is pas gaan drummen op zijn 50e. Hij werd gevraagd voor een coverband op zijn werk in de Randstad en heeft daar 9 jaar gespeeld.  Met zelfstudie, een metronoom en uiteindelijk privéles heeft hij geleerd meer dan één ding tegelijk te doen. Hij is bijna 10 jaar de drummer van BSUR.