Live band

Ronald Tichelaar

Pianist

Ronald Tichelaar is sinds januari 2020 de vaste pianist van BSUR. Hij had ongeveer 10 jaar – vooral klassiek – pianoles en leerde zichzelf moderne muziek. Hij was jarenlang muzikaal leider/pianist van zanggroep Ark uit Breda en dirigent van enkele andere koren (op dit moment van zanggroep Melody in Zegge). Daarnaast speelde hij o.a enkele keren mee in het orkest van de Bredase revue, van de Spanjaardsgatconcerten in Breda, bij musicals van musicalvereniging Con Brio uit Oosterhout en begeleid hij af en toe vocaal ensemble Bocca Bella.

Erik Graauwmans

Gitarist

Erik Graauwmans is sinds januari 2017 de gitarist van de band van BSUR. In 2005 is hij, samen met zijn vrouw, een coverband begonnen. Mede door haar is hij een paar jaar later als gitarist bij een ander popkoor uit Breda aan de slag(gitaar) gegaan. Daarna volgde BSUR. Zijn gezin, muziek, plezier en hard werken staan voor hem voorop.

Eric Wehrmeijer

Basgitarist

Eric Wehrmeijer speelde basgitaar in meer dan tien bands. De meest bekende was Gruppo Sportivo, waar hij baste van 1976 tot 1979. Sinds een paar jaar woont Eric in Ulvenhout. Op de advertentie voor een bassist reageerde hij meteen. Vanaf het voorjaar van 2018 is Eric een vaste waarde als basgitarist bij popkoor BSUR.

Martin Wildeboer

Drummer

Martin Wildeboer is pas gaan drummen op zijn 50e. Hij werd gevraagd voor een coverband op zijn werk in de Randstad en heeft daar 9 jaar gespeeld.  Met zelfstudie, een metronoom en uiteindelijk privéles heeft hij geleerd meer dan één ding tegelijk te doen. Hij is ruim 10 jaar de drummer van BSUR.