Vriend van Popkoor BSUR

Draag jij Popkoor BSUR een warm hart toe? Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en een gratis plek hebben tijdens onze concerten? Word dan Vriend van BSUR!

Wat houdt het in?

Als Vriend van BSUR word je als eerste op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een Vrienden Nieuwsbrief. Bij concerten ben je altijd verzekerd van een gratis plek.

Waarom Vrienden van BSUR?

Veel amateurverenigingen zijn afhankelijk van de contributie van leden, giften van vrienden en diverse subsidies. Als de subsidies wegvallen komt het voortbestaan van BSUR in gevaar.

Popkoor BSUR Breda heeft altijd geprobeerd de entree van de concerten zo laag mogelijk te houden. Met een Vriendenbijdrage van €25,- per jaar kunnen we dat blijven doen zodat een breed publiek kan genieten van onze optredens.

Wat gebeurt er met de €25,-?

Door deze giften zorgen we ervoor dat onze concerten op niveau blijven, de geluidsinstallatie en de muziekinstrumenten in goede staat blijven en dat we mooie en uitdagende arrangementen kunnen blijven aanschaffen.

Ik word Vriend van BSUR!

Leuk! Doe de volgende 2 stappen:

  1. Stuur een email naar bsurbreda@gmail.com  en meld je aan als vriend.
  2. Maak €25,- over naar rekeningnummer: NL13RABO0142479144 t.n.v. Popkoor BSUR Breda onder vermelding van je naam en Vriend van BSUR.

Voor meer informatie kun je altijd contact op nemen met: bsurbreda@gmail.com

Onze dank is groot!